Gebruik de code "AFHALEN" bij afhaling

Wat is een Novilon vloer?

Wat is een Novilon vloer?

, 2 min lezen

Bij het kiezen van vloerbedekking voor je huis of kantoor zijn er talloze opties om te overwegen. Onder de vele keuzes die beschikbaar zijn, vallen Novilon, PVC, LVT (Luxury Vinyl Tile) en Rigid PVC op als populaire opties. Maar wat zijn precies de verschillen en overeenkomsten tussen deze vloertypes? Laten we eens dieper ingaan op elk van hen en hun unieke eigenschappen verkennen.

Novilon Vloer: Stijlvol en Duurzaam

Novilon vloer is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal en staat bekend om zijn duurzaamheid en stijlvolle ontwerpen. Het is een type veerkrachtige vloerbedekking die bestand is tegen slijtage, krassen en vlekken. Novilon biedt een breed scala aan ontwerpen, variërend van hout- en tegeltexturen tot abstracte patronen, waardoor het perfect past bij elke interieurstijl. Novilon vloeren zijn ook gemakkelijk te onderhouden en te installeren, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel huizen als commerciële ruimtes.

PVC Vloer: Veelzijdig en Betaalbaar

PVC vloeren zijn vergelijkbaar met Novilon vloeren, omdat ze ook zijn gemaakt van PVC-materiaal. Ze zijn echter meestal iets dunner en minder veerkrachtig dan Novilon. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en bieden een betaalbare optie voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame vloerbedekking. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens.

LVT (Luxury Vinyl Tile): Hoogwaardig en Elegant

LVT, of Luxury Vinyl Tile, is een type vloerbedekking dat eruitziet en aanvoelt als natuurlijke materialen zoals hout of steen. Het wordt vaak geleverd in tegelformaat en biedt een luxueuze uitstraling aan elke ruimte. LVT is duurzaam, waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Bekijk hier onze PVC vloeren.

Rigid PVC Vloer: Sterk en Stabiel

Rigid PVC vloeren, ook wel bekend als SPC (Stone Plastic Composite) vloeren, zijn een stevige en stabiele optie voor vloerbedekking. Ze zijn gemaakt van meerdere lagen PVC-materiaal, waardoor ze extreem duurzaam en bestand zijn tegen krassen, deuken en slijtage. Rigid PVC vloeren zijn ook waterbestendig en kunnen worden geïnstalleerd in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Conclusie

Elk van deze vloertypes heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Novilon vloer biedt duurzaamheid en stijl, terwijl PVC vloer een betaalbare optie is. LVT voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte, terwijl Rigid PVC vloer uitblinkt in kracht en stabiliteit. Bij het kiezen van de juiste vloer voor jouw behoeften is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetiek.

Blog posts

  • Restpartij laminaat voordelen

    Restpartij pvc, laminaat of parket

    Lees meer 

  • Eerst vloer of eerst keuken

    Eerst vloer of eerst keuken?

    Lees meer 

  • Wat is een Novilon vloer?

    Wat is een Novilon vloer?

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.